Impressum

LA MARIPOSA Kft.
1029 Budapest, Gyíkfű utca 11.
06 1 302 0513
Adószám: 26132415-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-303609

KÉZBESÍTÉS

Sikeres vásárlás esetén a masszázskupont a vásárlás során megadott emailcímre küldjük meg, a vásárlást követő néhány percen belül.

ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ

A masszázskuponok érvényességi ideje a vásárlás napjától számított 3 hónap. A lejárat pontos napja a kuponon is feltüntetésre kerül.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A masszázskupon felhasználásához a kupont ki kell nyomtatni és a választott szalonban át kell adni a személyzet részére.
A kupont bárki felhasználhatja, azonban egy kupon csak egyszer használható fel. Ezt a minden kupon jobb felső sarkában található egyedi azonosítóval ellenőrizzük.

KÉRDÉS, REKLAMÁCIÓ

Kérdés, reklamáció, meg nem érkezett kupon illetve egyéb probléma esetén a niki0227@t-online.hu emailcímen kérhető bővebb felvilágosítás.

FIZETÉS

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az Ön személyes adatainak védelme a Három Harmónia Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

K&H

en_GBEnglish
0
    0
    My cart
    Your cart is emptyBack to shopping